Split [30.88 €] Toner zamjenski za HP W1350X (No.135X, 135A, 2400str) - SA ČIPOM - neće raditi s pisačim koji imaju slovo E u oznaci modela - Z, A1 REFILL - Toner Shop • Split • Toneri • Tinte • Pisači

Vrh

Katalog

Toner zamjenski za HP W1350X (No.135X, 135A, 2400str) - SA ČIPOM - neće raditi s pisačim koji imaju slovo E u oznaci modela - Z

Zalihe 2
Šifra 46311
Proizvođač Zamjenski tvornički proizvod (non-OEM)
  • MPC kroz WEBSHOP
    38
    60
    -20% =30.88 €

    Cijena kroz WEB SHOP kada je u košarici >50 € bilo kojih ZAMJENSKIH patrona (originalne se ne računaju)

Veći kapacitet. VAŽNO : toner SIGURNO neće raditi s pisačima koji u oznaci modela imaju slovo E - u tom slučaju ne priznajemo garanciju NITI POVRAT !!
* Cijene su za 1 osnovni komad artikla bez obzira koliko ih je u pakiranju ili na slici, osim ako je u nazivu artikla navedena količina.
* Zadržavamo mogućnost pogrešnog navođenja oznake pisača u listi podržanih modela ali garantiramo isporuku po modelu patrone naznačen u NAZIVU naručenog artikla, stoga kod odabira patrone obavezno provjerite oznaku modela patrone navedenu u uputama pisača, na samom pisaču ili na originalnim patronama u pisaču. Otvaranjem folije patrone smatra se da je započeto korištenje te tako otvorene patrone nije moguće vratiti niti zamjeniti.